Our cases

VCS was en is nog altijd pionier in videoconferencing. Elk project is anders en iedere klant heeft zijn specifieke noden. Alle benodigde componenten op elkaar afstemmen, ze voorzien van een snelle en intuïtieve bediening; een evidente vraag van gebruikers maar minder courant aan de aanbod zijde. VCS bouwt custom made interfaces voor een zo eenvoudig mogelijke bediening, bovenop of in combinatie met technologie die de UX-toets doorstaat.

Work space management

befimmo

Befimmo, de bekende beursgenoteerde vastgoed-vennootschap heeft een gezonde vergadercultuur. Daar hoort een goede uitrusting bij. VCS heeft maar liefst 25 zalen uitgerust bij Befimmo met de laatste nieuwe technieken.
De zalen zijn door VCS voorzien van interactieve schermen en videoconferentie mogelijkheden dmv Teams appliances aangezien Befimmo deze als standaard gebruikt.

Meeting space management

cefic

In de kantoren van CEFIC in Brussel, dat is de Europese federatie voor de chemische industrie, rustte VCS 35 meeting rooms uit en installeerden we 15 digital signage displays van 46’’ tot video walls formaat. Alle meeting rooms zijn uitgerust met Poly video conferentie systemen en geavanceerde audio.