approach

Method 1

initiate

Een goed voortraject is de helft van het werk. Laat VCS je situatie analyseren op vlak behoeften, hardware en software. We zien vragen waar je nog niet aan denkt. We hebben een inside view op de mogelijkheden die eraan komen. En met 20 jaar ervaring weten waar pijnpunten opduiken.

Je kunt VCS ook inschakelen als consultant voor je audio/video project en met de voorgestelde oplossing de markt opgaan. Je kunt VCS inschakelen om technologie te testen. Niemand beter om je richting te geven dan een partij met uitgebreide praktijkervaring. VCS is bovendien niet gebonden aan merken of bepaalde leveranciers. Dat is de beste garantie voor de optimale keuze inzake technologie voor jouw uitdaging.

Method 2

solve

VCS is een audio en video/specialist die technische oplossingen uitwerkt én daarbij toegevoegde waarde voor je creëert. Minimale afleiding en maximaal gebruiksgemak zorgen voor echte communicatie en interactie. Dat realiseren we met een integrale service, van advies tot instapklare installatie. Voor welke uitdaging je ook staat, VCS komt met een oplossing op maat.

Met hetzelfde streven naar perfectie bouwen we voor je een Signage installatie, een Studio Live opstelling… Details én expertise maken in communicatie wel degelijk een wereld van verschil.