About

VCS staat voor Video & Conferencing Solutions en werd 20 jaar geleden opgericht. We zijn intussen enkele stadia en twee bedrijfslocaties verder. Ook de techniek verandert voortdurend. Er is wel een constante in ons werk: gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit van systemen. Als het niet 100 procent betrouwbaar werkt, bieden we het niet aan. Op kwaliteit besparen, doen we niet.

Method 2

Automatisatie &
modulaire opstellingen

VCS was een voorloper in audio & video conferenties via het internet. Dat zijn we vandaag nog altijd en nu pionieren we in automatisatie van systemen. Modulaire zalen bijvoorbeeld waar klank en beeld zich automatisch aanpassen. Of de automatische Studio Live voor bedrijfscommunicatie: er zijn geen dure technici nodig tijdens de duur van de opname, er komt zelfs geen cameraman meer aan te pas.

Method 4

Langere digitale meetings

De juiste setting voor een meeting die niet al na een kwartier vermoeit, vraagt meer dan een druk op de ‘join’-knop. Er is in de werksfeer een duidelijke evolutie naar langere video conferenties met meer aanwezigen die van op verschillende locaties deelnemen. Dergelijke meetings slorpen veel aandacht en dus energie op. Een essentiële factor om het videovergaderen aangenamer en dus minder vermoeiend te maken, is een betrouwbare en goede akoestiek. Daarin adviseren is ook onze taak.