Upgrade eventruimte

Deze event ruimte van 50m bij 10m kreeg een upgrade om hybride evenementen en vergaderingen te houden. Er werden meerdere microfoons en extra camera’s geplaatst aan het plafond. Op die manier was de zaal voldoende uitgerust met audio- en visueel materiaal.

VCS heeft veel aandacht aan akoestiek besteed, waardoor we met weinig microfoons aan het plafonds toch een goede dekking konden garanderen qua geluidscapaciteit!

Deze ruimte bevindt zich in een business centrum, dus de audio- en video installatie wordt door meerdere bedrijven gebruikt en aangepast naargelang de vraag of opzet van de meeting.

VCS heeft ervoor gezorgd dat de ruimte multifunctioneel ingedeeld is, en makkelijk aanpaasbaar aan meerdere noden.

Bring your on device opzet

De ruimte is voorzien van een BYOD opzet, zo kan iedereen zijn computer, smartphone, of device koppelen tijdens een vergadering, of conferentie om te projecten of te streamen.

MS Teams, Zoom, GoTo Meeting, Google Meet, Webex, Facebook Live,… alles is mogelijk.

Mobiele wand en zelfsturende camera’s

De grote ruimte is door een mobiele wand deelbaar in 2 delen. Elk deel heeft zijn BYOD opstelling en kan ook nog eens individueel gebruikt worden.

Als de wanden open staan, worden alle plafondmicrofoons en camera’s samen gebruikt.

De camera’s worden automatisch gestuurd, afhankelijk van wie aan het praten is, zij detecteren beweging en geluid zelf.

De Artificial intelligence controller luistert continu naar de diverse plafondmicrofoons om zo te bepalen welke camera geselecteerd wordt en naar welke positie moet bewogen worden.