Intelligent gebouwbeheersysteem

VCS is de exclusieve distributeur en implementatie partner van een gebouwbeheersysteem. De nieuwe realiteit van flexiwerken plaatsen zowel facility als HR-managers voor nieuwe uitdagingen. Wie is wanneer op kantoor? Hoe bereken ik de capaciteit real life van mijn werkplekken en vergaderzalen? Hoe weet ik op welke werkplek mijn collega’s vandaag werken? Hoe optimaliseer ik de ecologische footprint van ons gebouw? Hoe stuur ik mijn HVAC aan?…

Het gebouwbeheersysteem is een open platform dat via sensoren tot 8 parameters kan detecteren (aanwezigheid, CO2, temperatuur, licht …). De informatie wordt gebruikt om realtime analyses te maken en de HVAC bij te sturen. Bijvoorbeeld door temperatuur te verlagen bij afwezigheid in vergaderzalen, licht uit te schakelen, …

Dit gebouwbeheersysteem is een open en plug&play systeem waardoor je geleidelijk aan je gebouw intelligenter kan maken. VCS heeft ruime ervaring als AV-partner van state-of-the-art kantoren in België.

Videoconferencing, signage, wayfinding, studio live and meeting space management zijn onze kerndiensten. Darwin biedt een inzicht op diverse aspecten van je gebouw en stuurt bij waar nodig. Meten is weten. Weten is actie nemen en dat steeds real time.

Als distributeur en integrator biedt VCS een one-top-shop formule aan om kantoorgebouwen te upgraden naar smart buildings. Zo worden gebouwen slimmer, gastvrijer, veiliger én ecologischer.